God fortsättning!

Julen har strax passerat. Så skönt men samtidigt så tomt. Glada barn, matkoma, julklappsleken, gemenskap och bobåkning är stående inslag hos oss. Julian har varit fylld av förväntan och spänning och vi väntade oss att han skulle bli rädd för tomten. Vilket han inte blev. Vilket som var självklart okej. Det hela var på hans villkor och det var kul att se att han var nyfiken. Han sprang med tomten ut och vinkade glatt när han gick. Och han var så glad för sina presenter, han sken upp som en sol och skrek hejja varje gång han öppnade ett paket och gjorde en liten glädjedans samtidigt som han klappade händerna. Älskade lilla pojke, vad har vi gjort för att förtjäna dig?

Nu är siktet inställt på valparna som kommer ca den 23 januari. Det känns som en evighetsväntan! Jag har samtidigt börjat bli nervös och hoppas innerligt att allt ska gå bra för Wira och valparna. Tills dess skickar vi en liten chill hälsning. Håll tummarna för oss.

wira

 

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *