Allt flyter på fint

Det är lugnt i lådan. Tysta, mätta jäsande frallor. Mamma Wira är chill hon med. Hon börjar dock intressera sig lite mer för att lämna valparna och tigga vid matbordet = hon börjar vara sig själv igen. Hon har även gått en liten kort promenad idag. Det tyckte hon var skönt, låter hon sig hälsas.

Annars  verkar hon älska att ha valparna diandes. Hon ligger så förnöjsamt och låter dem smaska på. Häftigt vilken modersinstinkt hon har. Jag har tagit fram min systemkamera, så jag ska bli lite bättre på att lägga upp bilder. Håll ut 🙂

Kramar från oss!

16265912_10154215223306500_2447432545634649231_n

 

 

4 Comments

 1. Britt-Marie

  Vill se sötnosarna! Att man aldrig blir mätt på det??

  Reply
 2. business

  It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this excellent blog! I guess for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will talk about this website with my Facebook group. Talk soon!

  Reply
 3. business finance

  Your method of telling everything in this article is really nice, all be able to without difficulty understand it, Thanks a lot.

  Reply
 4. financial planning

  Good day! This post couldn’t be written any better! Reading through this post reminds me of my good old room mate! He always kept talking about this. I will forward this article to him. Fairly certain he will have a good read. Many thanks for sharing!

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *