Vem har sagt att jag är normal?

En liten tokig natt på Hjärtuddens. Vår tvåbening är sjuk och behöver sin mamma lite extra. Sånna gånger önskar man att man kunde klona sig. Var där för valparna och sin son. Tur att vi är två fungerande föräldrar i hushållet som kan köra lite vartannat pass. Ett astma-pass (inte allergisk astma) och ett valp-pass.

Bifogar en bild på hur de små (STORA) krabaterna växer. Hoppas de fortsätter att må bra. Jag som tyckte att Wira hade mindre mjölk det senaste dygnet. Tji fick jag. Snart får jag nog sluta att väga, det verkar inte behövas längre. Även om det är en stor trygghet.

Skärmavbild 2017-01-31 kl. 00.24.06

1 Comment

  1. Britt-Marie

    Härligt att alla fyrbenta mår bra! Krya på tvåbeningar!

    Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *