Tack

För att så många av er fortsätter att titta in på sidan. Vi har haft tunga dagar i familjen då vår son har haft ett hemskt virus som har knockat honom och hans astma har varit on fire, så vi har varit inlagda. Men nu är vi hemma igen.

Valparna och Wira mår bra. Lite lösa magar men det går att härleda till Wiras matkalas då hon är så pass kräsen och man måste få i henne någonting för att mjölken inte ska sina.

Idag har vi klippt och filat klor igen. Imorgon ska de avmaskas, misstänker att de aningens lösa magarna kan ha med det att göra.

Snart ska jag meddela vilka familjer som får valpar denna gång. Ledsen att ni är en del som får vänta men livet med sjuka barn och markservice och Wiraskötsel/valpskötsel har kommit mellan. Kommer meddela de som får köpa valp snarast och så får ni andra hålla koll på hemsidan, för hur mycket jag än vill kan jag inte kontakta er alla personligen. Låter taskigt att överhuvudtaget skriva det, men det är sant. Hoppas ni förstår.

Nu har vi matat Wira med massa go köttfärs och ska försöka sova en timme eller två innan de små börjar leva loppan i lådan och vill ha mammavälling. Snygg snusläpp, nedan va?valpisarnaaa

Kramis,

 

3 Comments

 1. Britt-Marie

  Vilka grymlingar! Underbara!???

  Reply
 2. Maja

  Hoppas det blir bättre med sonen! ❤
  Riktigt charmig snusläpp på en söt liten knodd!?❤

  Reply
 3. Lena

  Kan inte få nog av att titta på dessa underbara sötisar ❤???Krya krya till familjen☀

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *