Så var de bara fyra.

 

Idag har Tobbe Andersson och hans familj hämtat lilla Winston (grön hane som heter Loose Lincoln i stamtavlan) som ska bo i Stockholm. Ni kommer att få en vän för livet och jag vet att Winston kommer att vara kingen av allas hjärtan!

 

IMG_4298

 

Emelie Hayland har även hämtat deras Esther (blå tik, Amazing Atlanta i stamtavlan) som stannar nära, nämligen i Arnemark. En fantastisk familj till en fantastisk hund. Ser fram emot  många mysstunder och våra utställningar tillsammans ?!? 🙂  <3

 

IMG_4302

2 Comments

  1. Emelie Hayland

    Det ser vi också fram emot! ??

    Reply
  2. Lena och hela familjen andersson

    Vi går alla runt med ett leende hela tiden – och vi vill också träffas på utställningar ??stora kramen och tack till bästa Annelie❤

    Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *