Nu är det tomt på Hjärtuddens

Nu har Walter och Wiola åkt. Det är en märklig känsla. Man är megaglad att de får en sån fantastisk familj samtidigt som man inser att tiden med denna fina valpkull är över. Man älskar ju var och en av dessa valpar så SJUKLIGT MYCKET. Har varit vid deras sida de senaset 9.5 veckorna nästan varje sekund. Känner igen deras ljud, deras steg, deras doft. Sen är det en sorg över mamma Wira som äntligen kan få ta plats. När man inte behöver hålla uppe ett gäng småvalpar som lever loppan. Tack för att du var den bästa mamman Wira, den finaste hunden som var så älskad av så många. Tack för att du uppfostrade dina valpar till trygga hundar med ett vad vi hittills kan se, ett sunt hundspråk.

Walter och Wiola flyttar till Wiras matte och husse, Veronica och Patrik, boende i Piteå, som kommer att ge dessa två samma fantastiska liv som de gav Wira. En så älskvärd och trygg familj får man leta efter. <3  Jag är er innerligt tacksam att ni vill älska även dessa två trots er stora förlust av Wira. Tack.

veronicaPatrik

FOTO: EMIL PERSSON

2 Comments

 1. C

  ❤️

  Reply
 2. Veronica

  Wiras älskade valpar Walter & Wiola.
  Vi kommer ge dem all vår kärlek❤

  Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *